Eersterondje.nl - De Hut van Ome Henne
3 October Fiesta - Leidens Ontzet 2014
cartoon
tekstballon

ALLEMAMAGGIES!

tekstballon

Klik op de poster voor een grote versie...

foto
tekstballon

Elke zaterdag lekker dansen!

Alternatieve Carnavalsvereniging de Bledders

Het feest-cafe van Leiden!

De Hut van Ome Henne

Openingstijden De Hut

De Hut is geopend vanaf 20.00 uur.

DagDeur dichtThema
Maandag Gesloten  
Dinsdag 01.00 uur Student Night
Woensdag 01.00 uur Wicked Wednesday
Donderdag 01.00 uur Lazy Thursday
Vrijdag 02.00 uur Mellow Friday
Zaterdag 02.00 uur Disco
Zondag Gesloten  

Rookruimte

De Hut beschikt over een eigen rookruimte, maar je kan op zaterdagen ook gebruik maken van de rookruimte in Lazaru's.

Win duizend ekkies voor een goed idee! 30-10-2015

Win duizend euro met een goed idee!

Droom jij van een bad met duizend euromunten erin? Wil jij je bankrekening weer eens laten lachen? Wil jij gewoon duizend euro cash winnen? Het kan! De Hut van Ome Henne organiseert namelijk een wedstrijd met fantastische prijzen. Als hoofdprijs win je duizend euro cash! Als tweede prijs win je een fust bier. En jawel, dat is vijftig liter vloeibaar goud. De derde prijs is een avond mee met Barry Badpak: backstage zijn, het optreden bekijken, chillen met drie Leidse fenomenen én gratis drankjes!

Hoe kun je daar kans op maken? Bedenk alleen (of met een team/dispuut/cordial/groep/vereniging/etc.) een plan voor een supervette (zaterdag)avond in De Hut van Ome Henne en zorg dat het barpersoneel niet meer tot twee uur ‘s nachts hoeft te wachten tot de kroeg vol stroomt. Breng het leven voor twee uur op een zaterdagavond terug in de Hut. Alles mag, alles kan en alles valt te regelen. Think outside of the box want geen idee is gek genoeg. Van drankjes tot entertainment en van personeel tot aan de muziek. Jij bent in charge! Enthousiast? Stuur jouw idee dan zo snel mogelijk op naar onder vermelding van DE HUT VOOR 02:00.

Ieder goedgekeurd idee zal uitgevoerd worden, nadat alle ideeën zijn uitgevoerd zal er een winnaar bekend gemaakt worden.

Een rondfietsend aapje dat shotjes brengt is wellicht niet mogelijk, maar voor alle andere ideeën staan we open. Verras ons en wie weet win jij binnenkort die welverdiende flappen of een van de andere prijzen!

Check het Facebook-event voor informatie en de voorwaarden en meld je aan!

Uit je plaat met DJ Aad 16-12-2014

Tweede kerstdag is het weer feest met 'Uit je plaat met DJ Aad'. Vanaf 23.00 zal hij de sterren van de hemel draaien!

Popquiz 16-12-2014

23 januari om 21.00 is de popquiz erweer! Lekker biertjes doen en muziekjes raden

Open Leidsch Kampioenschap Frikandel Eten 26-09-2014

De derde editie van het Open Leidsch Kampioenschap Frikandel Eten eten vindt dit jaar weer plaats op 3 oktober om 16.00 uur bij De Hut van Ome Henne. Ook dit jaar zijn we weer op zoek naar deelnemers die deze uitdaging aandurven. Het gaat erom wie de meeste frikandellen kan eten binnen 10 minuten. De winnaar vorig jaar bereikte het aantal van 11 frikadellen. Aansluitend zullen er optredens zijn van onder andere Rubberen Henkie en Dj Flor. Tevens zal Barry Badpak hier het enige 3 oktober optreden van dit jaar doen. Meld je hier aan!

Verhoging leeftijdsgrens in 2014 22-11-2013

Zoals je wellicht al weet, gaat vanaf 1 januari 2014 de leeftijdsgrens voor het drinken van alcoholische dranken omhoog van 16 naar 18 jaar. Vanwege deze wetswijziging hebben we besloten om met ingang van 1 januari geen bezoekers onder de 18 jaar toe te laten. Lees hier verder over deze betreurenswaardige aanpassing van het beleid...